I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

De Airforce dames winterjassen zijn al jaren een vast onderdeel van de collectie. Dit vanwege de goede prijs en de kwaliteit die daar tegenover staat. Airforce heeft twee vaste modellen in elke collectie, de 4 Pocket Parka en de 2 Pocket Parka, die elk jaar weer een groot succes zijn. Natuurlijk hebben wij bij JHP Fashion een groot assortiment aan deze jassen van dit stijlvolle merk. De jassen zijn perfect te combineren met een Airforce muts.
 

De Airforce winterjassen collectie voor dames

JHP Fashion heeft een groot aanbod aan Airforce jassen. Wij hebben verschillende modellen voor dames, heren en kinderen, verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Ieder seizoen zijn de klassieke modellen verkrijgbaar zoals de '4 Pocket Parka', maar natuurlijk ook de nieuwe modellen. Bij JHP Fashion kun je online én in onze winkels terecht voor je Airforce dames winterjas en uiteraard hebben we ook Airforce heren winterjassen. Mocht je opzoek zijn naar een dames zomerjas dan hebben we ook voor deze gelegenheid geschikte jassen in huis.


Dit moet je weten over Airforce winterjassen

Een aantal nieuwe jassen van het merk hebben een Dupont vulling; DuPont™-Sorona®--vezels vulling. De productie van de vezels, die afkomstig zijn van hernieuwbare plantaardige grondstoffen, verbruikt weinig energie en geeft minder broeikasgassen af dan de productie van soortgelijke vezels. De DuPont™-Sorona®--vezels zijn bijzonder licht en ademend. Ze zijn gemakkelijk te wassen en drogen zeer snel. 

Met de dames winterjassen van Airforce ben je er zeker van dat je kiest voor stijl, warmte én kwaliteit. De jassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten variërend van maat XS tot 3XL. Je kunt er doorgaans vanuit gaan dat als je de gebruikelijke maat besteld je goed zit, heb je moeite om jouw maat te vinden of heb je vragen over bepaalde modellen? Wij hebben winkels op dé beste locaties in Amsterdam en Amstelveen en staan je graag te woord. Kom gerust naar onze winkel en onze specialisten helpen je graag verder.

Wasvoorschriften
Was je Airforce jas binnenstebuiten op 30 graden en gebruik hierbij wasmiddel of waterafstotende impregneer wasmiddel, doe er 4/6 wasdrogerballen bij. Stop als het wasprogramma voorbij is de jas direct in de droger tot deze helemaal droog is.

 

Airforce winterjassen voor dames in de sale

Voor Airforce winterjassen met de allerlaagste prijs zit je bij JHP Fashion altijd goed. Wij hebben altijd verschillende items van het merk in de sale, zodat jij nooit te veel hoeft te betalen.

Wil je geen enkele aanbieding meer missen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. Dan wordt je door ons op de hoogte gehouden van alle deals en nieuwe collecties.

Ook kan je ons volgen op Facebook en Instagram. Zo weet je zeker dat jij jouw favoriete Airforce jas op tijd zal bemachtigen.

 

Dames winterjassen van Airforce online bestellen

Voor een snelle levering en goede service ben je bij JHP Fashion op het juiste adres. Wij doen ons uiterste best om jouw Airforce bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te laten leveren. Wij kunnen zelfs dezelfde avond nog leveren als jij jouw bestelling voor 13.00 uur plaatst. 

Ben je niet tevreden of is er iets mis met jouw bestelling? Stuur dan jouw pakketje terug, en je krijgt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen weer terug.

Onze pakketjes worden verzonden via de koeriersdiensten: Trunkrs (voor 13:00 uur besteld, is dezelfde dag nog in huis!) DPD of DHL.