I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Airforce Kids

Airforce kids

Shop de stoerste kinderkleding voor zowel jongens als meisjes van het merk Airforce Kids nu bij JHP Fashion. De kleding van dit merk kan niet meer missen in de kledingkast van je kind.

Alle items zijn gemaakt van super goede kwaliteit en dat zie je er ook aan terug. Je kunt blijven combineren en of het nu winter of zomer is, er is altijd een leuk item te vinden op deze pagina.

 

Het merk Airforce Kids

Iedereen kent het merk Airforce tegenwoordig wel. Het merk Airforce is in 1998 opgericht door een Nederlandse hechte familie. Vandaar dat familie bij dit merk ook voorop staat.

Daarom heeft het merk ook een kinderlijn opgezet: Airforce Kids. Hier shop jij de leukste items voor je kind en ben jij er zeker van dat je kleding koopt van goede kwaliteit.

Dit merk staat vooral bekend om de warme modieuze jassen, maar ze hebben tegenwoordig ook steeds meer andere kleding. De stoere kleding van Airforce Kids zal jouw kind dus met trots gaan dragen.

 

De Airforce Kids collectie bij JHP Fashion

Natuurlijk heeft Airforce Kids erg mooie jassen voor jongens of meidenjassen die bij iedereen altijd super populair zijn. Deze hebben we in alle kleuren en maten. Of je nu opzoek bent naar een zomerjas of een dikke winterjas. Bij JHP Fashion zit je altijd goed voor een Airforce jas kids.

Naast de jassen hebben wij ook een erg grote collectie kleding. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de pagina voor truien en vesten voor de mooiste items.

Ook voor in de zomer hebben wij leuke T-shirts en broeken die ook nog eens van erg goede kwaliteit zijn.

Alle items zijn makkelijk te combineren met elkaar door de neutrale kleuren. Zo hebben wij voor ieder wat wils.

 

Airforce jas kind

De kindercollectie van Airforce is weer om te smullen. Online een Airforce winterjas voor je kinderen bestellen kan nu ook bij JHP Fashion.

Met onder andere modellen als de “Airforce Kids 4 Pocket Parka” en de “Airforce Kids 2 Pocket Parka” is er genoeg keus. De collectie bestaat uit uiteenlopende modellen jassen voor jongens en voor meisjes. De “Classic Parka” winterjassen voor jongens doen het ook altijd goed bij de girls.

Ook voor een dunnere jas ben je bij ons op het juiste adres. De mooiste softshell jassen en zomerjassen kan je hier ook vinden.

Voor Airforce jassen kinderen kan je hier goed terecht. Maar ben je opzoek naar voor een Airforce jas kind sale? Neem dan een kijkje op onze sale-pagina. Wie weet hebben wij nog een leuke aanbieding.

 

Airforce Kids sale

Ook Airforce kinderkleding komt regelmatig in de sale. Voor de beste kortingen kan je naar onze sale-pagina gaan.

Ook hebben wij een nieuwsbrief waarvoor je je kan inschrijven. Mocht er weer een Airforce Kids sale zijn of van een ander merk, sturen wij je een email en ben jij als eerste op de hoogte.

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor leuke acties en nieuwe collecties.

 

Airforce Kids kleding en jassen online bestellen

Bij JHP Fashion hoef je nooit te lang te wachten om je kind in de nieuwe kleding te laten lopen. Heeft hij / zij vanavond of morgenochtend al een kinderfeestje en nog geen leuke outfit? Geen probleem! Bestel voor 13:00u op een doordeweekse dag en ontvang je pakket vanavond al in huis. Bestel je voor meer dan €40,-. Dan is de verzending ook helemaal gratis.

Wij hebben vele opties om zo veilig mogelijk te betalen, zo is er voor iedereen een goede betaalmogelijkheid. Je kunt ervoor kiezen om te betalen met iDeal, Paypal of creditcard. Ook kan je kiezen voor de optie Riverty (Afterpay), zo kun je de items eerst passen voordat je het bedrag betaalt.

Retourneren mag natuurlijk ook als je toch niet helemaal blij ermee bent of een andere maat nodig hebt. Je krijgt het bedrag gewoon teruggestort binnen 14 dagen zodra wij de items ontvangen en gecontroleerd hebben.

Onze pakketten worden verzonden met de volgende koeriersdiensten: Trunkrs (voor 13:00u besteld, dezelfde avond geleverd) DHL en DPD.