.

I don't do fashion, I AM FASHION

8 Other Reasons

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het sieradenmerk 8 Other Reasons

Het in 2010 opgerichte Amerikaanse sieradenmerk is een merk dat staat voor vrouwen die het belangrijk vinden dat ze gewaardeerd worden als vrouw zijnde. Ze creëren moderne items voor boho babes en ontwerpen items die je look helemaal afmaken. Dit laten ze terugkomen in hun collecties door de statement sieraden. Het is een go to merk voor de echte IT girls.
8 Other Reasons verkoopt allerlei sieraden: ringen, armbanden, kettingen, enkelbandjes en oorbellen. Daarnaast verkopen ze ook heuptasjes, telefoonhoesjes, riemen, haardbanden, zonnebrillen en andere accessoires.

Charles Lichaa is het brein achter dit succesvolle sieradenmerk. Hij begon aan de keukentafel bij zijn ouders thuis met zijn eerste productie van handgemaakte sieraden. Vanuit dit project is hij 8 Other Reasons begonnen.

 

Celebrities

Veel celebrities, stylisten, bloggers, artiesten en Influencers zijn regelmatig te zien met de sieraden van 8 Other Reasons. Zo ook Kylie Jenner. Kylie is een groot fan van het sieradenmerk en is vaak te zien op Instagram met de sieraden van het merk. Samen met haar zusje Kendall Jenner stond ze ook op de foto met beide een paar oorbellen in.

Naast de zusjes Jenner zijn ook zangeressen gespot met de sieraden. Namen zoals Katy Perry, Rita Ora, Christina Aguilera, Pia Mia, Julianne Hough en Alicia Keys dragen de oorbellen en kettingen van 8 Other Reasons.

Natuurlijk kunnen we de Influencers en modellen niet vergeten, ze staan regelmatig op de foto met de sieraden op Instagram. Sofia Richie, Romee Strijd, Joan Smalls, Desi Perkins, Taylor Hull, Daphne Groeneveld zijn bekende namen.

8 Other Reasons X Jill Sanders

8 Other Reasons werkte al een lange tijd samen met modestylist en personal shopper Jill Sanders. Haar cliënten verschenen regelmatig met de sieraden van het merk.

Jill heeft uiteindelijk haar kennis van het uiterlijk van beroemdheden en garderobe-benodigdheden omgezet in een productieontwerp. De collectie is geïnspireerd op Jill haar liefde voor vintage gemixt met belangrijke items die ze graag persoonlijk en stijlvol gebruikt op haar klanten voor een uniek uiterlijk.

Jill: “Ik wilde met 8 Other Reasons werken omdat ze het gewoon snappen. Het merk is de mode vooruit, terwijl ze nog steeds toegankelijk zijn. Hierdoor zijn ze de perfecte partner zijn om mijn visie tot leven te brengen.”

De 8OR x Jill Jacobs-collectie bevat een sterk assortiment statement-stukken, dagelijkse items en gedreven stijlen. De collectie is divers qua aanbod en omvat een sieradenassortiment, multifunctionele lederen items, maar ook smartphone hoesjes en draagbare stukken inclusief riemen en heuptasjes. De collectie is een modern assortiment voor kledingkasten; een luxe collectie voor een haalbare prijs.


Product care

Alle sieraden van 8 Other Reasons zijn loodvrij, nikkelvrij, hypoallergeen en E-coated.

Wees voorzichtig met je juwelen, we willen dat ze voor altijd meegaan. Bewaar uw 8OR-sieraden altijd op een veilige plaats, houd ze uit de buurt van parfum en overmatig water om verkleuring te voorkomen.