.

STYLE IS A WAY TO SAY WHO YOU ARE WITHOUT HAVING TO SPEAK

Quay Australia

De oprichters van Quay zijn Linda en Allen Hammond. Zij zijn begonnen in 2004, in Melborne Australie. Dit stel zijn echte muziek liefhebbers en zijn geïnspireerd door muziekartiesten en festivalgangers. Zij wilde coole en betaalbare zonnebrillen creëren voor vrijdenkers. Dat is dit stel ook zeker gelukt! Het motto van Quay Australia is “het leven is te kort om in te passen”, dus het is geen verrassing dat elk nieuw ontwerp iets unieks is.

Lees verderQuay Australia
Brand Info | PUREWHITE ZOMERCOLLECTIE 2016

Purewhite is een fashionbrand voor heren en gemaakt door heren van de Nederlandse bodem. Het merk straalt luxe, stijl en kwaliteit uit en is gemaakt voor de ambitieuze man die zich graag onderscheidt. Purewhite heeft een duidelijke mening en een duidelijk zicht over de trends van dit moment. Purewhite verzekerd de man ervan dat zij altijd een stapje vooruitlopen op de trends van dit moment, zij doen dit door zich te onderscheiden ten opzichte van andere merken door veel verschillende accenten te gebruiken. Durf jij het aan?

Lees verderBrand Info | PUREWHITE ZOMERCOLLECTIE 2016
Brand Info | Josh V

Josh Veldhuizen is een mooie, slanke, blonde maar vooral succesvolle zakenvrouw. Josh Veldhuizen is directeur en designer van haar eigen label JOSH V. Josh Veldhuizen is in 2011 begonnen met haar label JOSH V. Om het label op de markt te zetten schreef zij het programma,  “Modemeisjes met een missie”  voor RTL. Samen met Maria Tailor en Tamara Elbaz waren zij wekelijks te bewonderen op tv en konden wij kijken naar het hele traject van het opzetten van een label. JOSH V is inmiddels een miljoenenbedrijf en daarmee een van de snelst groeiende modemerken van Europa.

Lees verderBrand Info | Josh V
Brand Info | Parajumpers

Parajumpers is ontstaan door een idee van de Italiaanse top designer Massimo Rossetti. Deze top designer raakte geïnspireerd door de reddingswerkers in Alaska. Deze parajumpers verlenen hulp aan mensen in nood in de meest barre omstandigheden. Zijn inspiratie is inmiddels zijn kenmerk geworden. Zo vind je de haken terug die gebruikt worden met parachutespringen om de kraag vast te zetten van de jas. Of de grote zippable cargo-zakken voorzien van de vele zakken voor al hun GPS materiaal, kompassen en ipods.

Lees verderBrand Info | Parajumpers
Brand Info | Reinders

Reinders, opgericht door de tweelingzusjes Julie en Marie Reinders. Julie en Marie stonden vanaf kleins-af-aan model voor Airforce. Airforce is het bekende Nederlandse merk die vooral bekend staan om hun winterjassen voor zowel dames, heren en kids. De zusjes met hun achternaam Reinders hebben een opleiding gevolgd in de mode. Door deze opleiding en de samenwerking met Airforce is het de zusjes gelukt hun eigen kledinglijn te beginnen en WAUW wat een succes! Sinds Reinders in de winkel ligt is het een enorme hit. De grootste reden is omdat zij een unieke, eigen, stoere, stijl hebben gecreëerd die een hele grote doelgroep aanspreekt.

Lees verderBrand Info | Reinders
Brand Info | Michael Kors

Michael Kors, een merk wat opgericht is in 1981 door Karl Anderson, wie zijn naam op jonge leeftijd heeft veranderd naar Michael Kors, is anno 2016 een begrip in de fashion wereld. De stijl van Michael Kors waar nooit van afgeweken is, is CASUAL CHIC. Laat dit nou net een stijl zijn waar wij Nederlanders dol op zijn

Lees verderBrand Info | Michael Kors

Producten 19 tot 24 van 24 in totaal

Toon per pagina