Michael Kors heeft een prachtige nieuwe collectie aan nieuwe accessoires voor dames. Bij ons staat de collectie nu online & is het verkrijgbaar in de winkels.

Michael Kors tassen

Aan de tassen van Michael Kors komt dit seizoen zeker geen einde. We hebben een groot assortiment aan tassen in verschillende maten, kleuren en van verschillende materialen. De tassen van Michael Kors zijn voor iedere vrouw de basis in de garderobe.

De collectie tassen van Michael Kors varieert van pasjeshouders tot crossbodybags tot rugtasjes. 

Michael Kors gympen

De gympen van Michael Kors voor dames zijn heel erg gaaf. De sneakers zijn verkrijgbaar in de basiskleuren zwart & wit, maar ook de kleuren roze of blauw met een toffe opdruk. In de collectie zitten dit keer ook wat fijnere gympen en niet alleen de 'daddy sneakers'. Mocht je toch nog opzoek zijn naar een grovere sneaker, dan is het model 'Hero' van Michael Kors perfect.

Naast gympen heeft Michael Kors ook zomerse espadrilles in de collectie. Deze espadrilles zijn verkrijgbaar in het wit & zwart.

Michael Kors flipflops

Voor het voorjaar heeft Michael Kors ook mooie slippers in de collectie. De slippers zijn ideaal voor het warme weer (waar we nog even op moeten wachten). De slippers zijn verkrijgbaar in 2 verschillende modellen; teenslippers en slides. 

Shop de gehele collectie van Michael Kors nu online of in onze winkels.