De nieuwe herencollectie van Dsquared2 staat nu online! De collectie zit vol met stoere T-shirts, petjes, gympen en natuurlijk de stoere jeans.

Dsquared2 Jeans voor heren

De collectie bevat tot nu toe 3 mooie Dsquared jeans in 3 verschillende modellen. De modellen die we tot nu toe in ons assortiment hebben is het Slim, Skater en Cool Guy Jean model. De jeans van Dsquared2 zijn in de kleur donkerblauw verkrijgbaar en hebben soms een mooie lichtere wassing.

Dsquared2 T-shirts voor heren

De T-shirts van Dsquared2 blijven een musthave in de kledingkast van een man. De T-shirts zijn gemakkelijk te combineren en hebben stoere prints. De T-shirts zijn voor nu vooral verkrijgbaar in de basiskleuren wit, zwart en rood. De T-shirts van Dsquared2 voor heren zijn gemakkelijk te combineren met de jeans van Dsquared2.

Dsquared2 accessoires voor heren

JHP Fashion heeft ook accessoires van Dsquared2 voor heren. Dsquared2 heeft stoere witte gympen die te combineren zijn met de jeans en T-shirts van Dsquared2 voor heren. De petjes van het merk zijn ook niet onbekend en zijn natuurlijk weer verkrijgbaar in ons assortiment. De petjes zijn zwart van kleur en hebben een witte geborduurde opdruk.

 

Bekijk onze gehele collectie van Dsquared2 hier.