De nieuwe collectie dameskleding van Reinders is nu online verkrijgbaar bij JHP Fashion. De collectie bestaat dit jaar uit nog meer uiteenlopende producten en stijlvolle kleuren. Marie en Julie Reinders doen ieder seizoen hun uiterste best om ons een wintercollectie met zeer gewilde items voor te schotelen. De handtekening van de dames is zeker terug te zien. Fijne materialen en gedurfde kleuren voeren de boventoon.

Marie en Julie Reinders
De twee zusjes Marie en Julie Reinders zijn geen onbekende voor ons. Nadat ze samen enkele jaren als model gewerkt hebben, besloten ze iets anders te gaan doen. In 2015 gingen Marie en Julie door in de modewereld, maar dan aan de andere kant van de catwalk. De twee meiden werden ontwerpers van een te gekke kledinglijn; Reinders. Het grote succes van de kleding van REINDERS is te wijden aan het totale plaatje van het merk. Een knappe tweeling, leuke kleding en een goede samenwerking met bekend Nederland is wat de REINDERS-outfits tot zo’n groot succes maken. Veel celebrities lopen in de kleding voor dames van REINDERS, van Romee Strijd tot Monica Geuze. Al snel kregen ze veel volgers op Instagram, wat nu al bijna 150K is. Vloggers als Monica Geuze pakte de kleding snel op en verschenen in de kleding van Reinders op video.

Reinders staat bekend om hun comfy kleding. Mooie twinsets, oversized truien, joggingpakken en musthave T-shirts. Daarnaast heeft Reinders ook pyjama’s, sieraden, telefoonhoesjes, een luchtje en sokken. Sinds een tijdje zijn ze nu ook begonnen met een kindercollectie. De meiden kunnen nu in dezelfde kleding lopen als mama!

Winter collectie 2019
Net als alle voorgaande collecties hebben Marie en Julie Reinders opnieuw een geweldige collectie neergezet. De items verschillen van joggingpakken, sweaterjurkjes, leren jasjes, strakke jurkjes, ruffle topjes en schoenen! De welbekende sock shoe was voorheen alleen verkrijgbaar in het zwart met een wit logo van Reinders. Nu zijn de sneakers in meerdere varianten verkrijgbaar; een bruine, grijze, zwarte en crème kleurige gymp met een RR print.De Reinders kleding is erg gevarieerd, maar het handschrift is duidelijk te zien.

Reinders Twin Set
De Reinders Twin Set, hierboven staat het al, is een populair item. Dit is een hippe, stoere maar ook een stijlvolle Jogging set die absoluut casual gedragen kan worden. Ook de Twin set Sweater en de Twin Set pants zijn in meerdere kleuren uitgebracht. Elke collectie komt deze terug, maar dan net even anders. Het blijft een comfortabele stof waardoor je het gevoel krijgt dat je altijd dit pak wilt dragen. In deze wintercollectie van Reinders zitten ook een aantal pakken in de kleuren bordeaux, zwart, crème, grijs en een bruintint.