In 2005 werd het Nederlandse modemerk Circle of Trust opgericht. De visie van het merk is erg duidelijk: verantwoordelijkheid, bewustzijn en gelijkwaardige relaties. De ontwerpers doen iedere keer weer hun best om een unieke en vooral betaalbare collectie op te zetten, zo is Circle of Trust voor iedereen draagbaar. De Circle of Trust jeans van het kledingmerk zijn erg populair. Dit komt door het fijne prijskaartje. Sinds 2005 heeft het merk een zowel nationale als internationale groei gemaakt. Het merk heeft inmiddels ook meer dan 300 Circle of Trust verkooppunten in Nederland. Daarnaast is Circle of Trust ook te koop in Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Spanje.

Herenkleding
Opzoek naar een mooie en vooral warme winterjas? De winterjassen van Circle of Trust zijn hier zeker geschikt voor. Bij JHP Fashion ben je aan het juiste adres om jouw winterjas te scoren. In het huidige assortiment van Circle of Trust bieden wij verschillende modellen aan. De winterjassen voor heren zijn in standaard modellen en ook langere modellen verkrijgbaar. Daarnaast kun je kiezen voor een winterjas zonder bontkraag of een winterjas met een bontkraag. De Circle of Trust jassen voor heren hebben vaak kenmerkende kleuren die elke collectie weer terugkomen. Dit zijn de kleuren aubergine, dennengroen, ash grijs en wijnrood. Door deze variatie in kleuren is de winterjas perfect te combineren met elke outfit. De jassen zijn gevoerd met 70% en 30% veren. Dit zorgt ervoor dat je met deze winterjas lekker warm blijft tijdens de koude winterdagen.

Dameskleding
Naast het ruime aanbod aan Circle of Trust voor heren, is er voor de dames ook veel keuze. JHP Fashion heeft ook en uitgebreide lijn dameskleding van Circle of Trust. Er zijn verschillende winterjassen voor dames verkrijgbaar. De gevoerde winterjassen van Circle of Trust zijn perfect voor de koude dagen. De jassen zijn verkrijgbaar in de kleuren: dennengroen, wijnrood, ash grijs en marineblauw. Circle of Trust Bij JHP Fashion zijn wij erg blij met het hebben van de heren- en dameskleding van Circle of Trust. Momenteel is de nieuwe wintercollectie van het merk binnengekomen en staat het online op de webshop. Time to shop! Opzoek naar een koopje? Bij JHP Fashion is er nu sale, waar ook Circle of Trust sale bijzit. Als je liever de items wilt passen, dan ontvangen we je graag in één van onze vestigingen in Amsterdam.