.

I don't do fashion, I AM FASHION

Betaalmethodes

Bij JHP Fashion kunt u uw bestelling altijd veilig betalen. Om uw veiligheid van uw betaling te bewaken maken wij enkel gebruik van beveiligde betaalplatformen. Hiermee kunnen wij u garanderen dat uw betaalgegevens in veilige handen zijn.

JHP Fashion biedt u de volgende betaalmethoden aan:

 

iDeal

Via iDeal kan er vertrouwd, veilig en gemakkelijk online worden betaald. Via iDeal kan er worden betaald via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen Bank. Dit kan gedaan worden doordat iDeal een directe online overboeking is van uw bankrekening naar de bankrekening van de ondernemer.

betalen met ideal

 

In3 (betalen in 3 termijnen zonder rente)

Met In3 kunt u betalen in 3 termijnen tegen een rente van 0%! Zo kunt u geld overhouden voor andere leuke dingen. Kies voor de betaalmethode in3 en u betaalt het bedrag in 3 termijnen.

Het eerste deel van het bedrag betaalt u meteen bij het afrekenen, het tweede deel binnen 30 dagen na aankoop en het derde deel pas binnen 60 dagen na aankoop. Zo kunt u uw uitgaven verspreiden over meerdere termijnen zonder rente!

 

Wat zijn de kosten voor het gebruiken van in3?

Om met in3 bij JHP Fashion te betalen dient u een minimaal een bestelling te plaatsen van €100,- en maximaal een bestelling te plaatsen van €500,-. Het gebruiken van de betaalmethode kost €1,95. Verder zijn er met deze betaalmethode geen extra kosten aan verbonden.

 

Hoe werkt het betalen met in3?

1. Kies bij het afrekenen voor de betaalmethode in3. In3 zal dan een snelle gegevenscontrole doen.

2. Het eerste deel van het bedrag betaalt u direct wanneer u de bestelling plaatst. Uw pakket zal vanaf dat moment ingepakt en verzonden worden door JHP Fashion.

3. Binnen 30 dagen voldoet u de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling. U ontvangt vanzelf een herinnering voor deze betalingen vanuit in3.

 betalen in termijnen bij jhp fashion

 

Creditcard

Online betalen via een Creditcard is gemakkelijk bij JHP Fashion. U kunt bij ons betalen met creditcards van Mastercard Visa en American Express. In de checkout kunt u de juiste creditcard kiezen, vervolgens kan je met jouw creditcardnummer en vervaldatum een bestelling plaatsen. Indien alles correct is wordt de betaling afgerond en wordt het bedrag van jouw creditcard afgeschreven.

Betalen met creditcard 

PayPal

Door bij het afronden van de bestelling voor de betaaloptie PayPal te kiezen kunt u gebruik maken van de betaalmethode PayPal, u dient hier wel voor een PayPal account te hebben. PayPal is een online betaalsysteem dat is bedoeld alles intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen, online verkopers en webwinkels. Voor meer informatie over PayPal kunt u terecht op www.paypal.com/nl/home 

betalen met PayPal

 

Riverty (achteraf betalen)

Achteraf betalen kunt u bij JHP Fashion door gebruik te maken van de betaaloptie Riverty. Met Riverty kunt u gemakkelijk een product bestellen, u hoeft het bedrag pas binnen 14 dagen te betalen. Wanneer u het product hebt ontvangen kunt u deze dus op uw gemak bekijken, proberen en ervaren. Indien u tevreden met uw bestelling kunt u met 1 druk op de knop betalen. Gaan er toch producten retour dan betaal je enkel voor de producten die u als klant behoudt. Voor het gebruiken van deze betaalmethode zijn wel extra kosten (€1,95) verbonden.

Betalen met Riverty bij jhp fashion

 

Bancontact/ Mister Cash (België)

Via Bancontact/ Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen met gebruik van hun bankpas. Vergelijkbaar met iDeal is Bancontact een snelle, gemakkelijke en veilige betaalmethode voor Belgische eindgebruikers. Bij de banken: AXA bank, CBC, Dexia, FINTRO, Fortis, ING, KBC en VDK Spaarbank kan er gebruik worden gemaakt van Bancontact/ Mister Cash

 betalen met Bancontact of mister cash

 

Tinka (gespreid betalen met krediet)

Gespreid betalen met krediet kunt u bij JHP Fashion door gebruik te maken van de betaaloptie Tinka, dan verloopt je betaling via Tinka. Kies je voor Gespreid betalen met krediet? Dan verloopt je betaling via Tinka, je kiest daarvoor bij de check-pout pagina voor de betaaloptie Tinka. Je betaling is gekoppeld met je persoonlijke account op tinka.nl of met de Tinka-app. Ga voor al je vragen over Gespreid betalen naar tinka.nl of bekijk je de veelgestelde vragen op hun website. Ook al je betalingen regel je via jouw persoonlijke account op tinka.nl of met de Tinka-app.